Strat Chod Rig Combi

Spro

87008527-00004-00000-00

Levertijd 1-7 werkdagen

Speciale rig die gevist wordt als schuivende rig over een leadcore leader. Het principe van de Chod rig is gebaseerd op de opbouwende druk van de haakpunt. Nadat de vis het aas opgenomen heeft neemt de druk op de onderlijn niet ineens toe omdat er geen directe verbinding bestaat met het zware lood echter met de leadcore die de druk als het ware gedoseerd opbouwt als verbinding tussen het zware lood aan de ene kant en de uitstaande hoofdlijn aan de andere kant. 

Belangrijk is wel dat de hoofdlijn niet helemaal strak gedraaid wordt en dat met lichtere wakers gevist wordt om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. De volledige druk op de haak komt pas wanneer de vis helemaal is doorgezwommen naar het lood of naar de voorslagknoop. Een gillende run is dan vaak het resultaat. Test altijd de visveiligheid van het systeem alvorens het te water laten. 

NB: ook als de vis terug zou zwemmen naar het midden van de leadcore houdt deze de spanning op de haak hetgeen in een run zal resulteren ten gevolge van de verwarring over de ontstane druk. 

€ 3.95

incl. BTW

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 99,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Maat25Lbs/ haak 4
KleurBruin
EAN8716851195667
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.