Korda Kwick Link

Korda Kwick Link

KWLXS
Op voorraad
€ 5,50
Incl. BTW Ma-vr voor 15u besteld, volgende dag in huis*

De hoofdfunctie van de Kwik Link was het snel kunnen verwisselen van lood tijdens het vissen met een glijdende montage. Snel werd duidelijk dat de Kwik Link ook voor vele andere mogelijkheden geschikt is, zoals het snel verwisselen van je Marker dobber of je onderlijnen. Maat


Voorraad van onze winkels:

Hiermee ben je dus voorbereid op iedere situatie. Zoals Danny het zo mooi kan omschrijven: Met dit product kan ik mijn systemen direct aanpassen zonder veel tijd te verliezen・ De drempel voor verandering is hiermee weggenomen. Op deze manier ben je in staat, om in no-time van onderlijnen te verwisselen, zonder iedere keer de onderlijn opnieuw te moeten aanknopen.

Bij het maken van Kwik Link onderlijnen kun je het beste de volgende stappen ondernemen:
1. Bevestig de kwiklink aan de wartel van je hoofdlijn of safety clip.
2. Maak een lus aan je onderlijn. 
3. Mocht je gebruik maken van een gecoate onderlijn trek de knoop van de lus boven het stoom aan. De coating van de onderlijn zal hierdoor zachter worden waardoor het uiteindelijke resultaat veel sterker wordt.
4. Schuif nu een kleine Silicone tube van 3mm over de onderlijn.
5. Clip nu je onderlijn aan de Kwik Link en schuif de Silicone tube over de Kwik Link. 
6. Dit geeft een uitstekende afwerking van je montage.

7. 20 stuks per verpakking.

8 Items
Nieuw product
5060062110029
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.