Korda Dark Matter Leader Heli Chod

Korda

Direct leverbaar

De Korda Dark Matter Leader Heli Chod is een kant en klare leader, geschikt voor het vissen met Helicopter of Chod Rigs. De Dark Matter Leaders bieden maximale schuurbestendigheid in combinatie met een perfecte camouflage. De leaders zijn behandeld met tungsten en zinken daardoor netjes af, ideaal voor het vissen op stekken met veel wier en op zachte bodems. Eenvoudig te bevestigen aan de hoofdlijn met bijvoorbeeld een Palomarknoop of loop-in-loop knoop.

Meer details

13 Stuks op voorraad

€ 9.95

incl. BTW


Voorraad van onze winkels:

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 99,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Eigenschappen

 

 • Lengte: 1 meter

 • Behandeld met tungsten voor optimale afzinking

 • Perfecte camouflage

 • Bevestig eenvoudig aan je hoofdlijn

 • Kevin Nash Dumpy Square Pear Weed/Silt
  Kevin Nash Dumpy Square Pear Weed/Silt

  Het nash dumpy square pear lead weed/silt is ontworpen voor bv een chod rig, waarbij het lood goed vast moet liggen en niet mag rollen.  Ook zeer geschikt voor langzaam stromend water Het is gecoat met een speciaal materiaal dat perfect met iedere ondergrond matcht. Deze textuur neemt ook vloeibare flavours op: geweldig in de koude maanden. De wat donkere kleur is zeer geschikt op modderbodems. Geen verf gebruikt:  dus geen glans en daarom geen schrikeffect bij azende karpers. maten: 1,25oz - 1,50oz - 2oz - 2,5oz - 3oz - 4oz 1 oz = 28 gram

  € 2.00


 • Korda Chod Rig Short Barbed
  Korda Chod Rig Short Barbed

  Deze gebruiksklare rigs zijn samen gesteld uit de beste Korda componenten zoals de Choddy haken, Mouth trap, Rig Rings en Ring Swivels. Doordat deze rigs zijn voorzien van een perfecte curve, wordt de inhaking sterk verbeterd. Je hoeft alleen nog maar een boilie te monteren en klaar is de perfecte chod-rig. De Korda Kant en klare Chod rigs zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes één van 5 centimeter (short)en één van 7,5 centimeter (long) alsook met en zonder weerhaak.

  € 6.95


 • Kevin Nash Pinpoint - Chod Twister
  Kevin Nash Pinpoint - Chod Twister

  De Kevin Nash Pinpoint - Chod Twisters zijn geupdate haken met een geavanceerde productie - waarbij de samenwerking tussen Pinpoints van Marc Voosen en de beroemde Nash Fang-haken op de meest geavanceerde, scherpste hakenrange tot nu toe zijn uitgekomen.   *Leverbaar eerste week maart.

  € 5.95