Kevin Nash Scope Black Ops Base Seat

Nash Tackle

T3917

Levertijd 1-7 werkdagen, 15% korting

De Kevin Nash Scope Black Ops Base Seat is makkelijk mee te nemen, simpel te plaasten tegen iedere stretcher en geeft voldoende comfort om even bij te komen. Ook ideaal als er even iemand langs komt! De Base Seat heeft een afwasbare onderkant en is voorzien van klitteband om hem vast te zetten tegen de stretcher.

Meer details

€ 55.95

incl. BTW

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 99,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Eigenschappen

 

 • Afwasbare onderkant

 • Simpel tegen elke stretcher te plaatsen

 • Kevin Nash Scope Black Ops Stash Pack
  Kevin Nash Scope Black Ops Stash Pack

  Het Kevin Nash Scope Black Ops Stash Pack is een super compacte rugzak welke zonder inhoud gewoon in je (jas) zak past. Ideaal voor als je aan het struinen bent, of gewoon een lichte tas zoekt, welke waterdicht is tot een druk van 5000 mm.

  € 39.95


 • Piet Vogel CC-1
  Piet Vogel CC-1

  Klauwhaak model dat door zijn vorm uitermate geschikt is om vissen uit te drillen in de buurt van obstakels. De korte steel en de naar binnen gerichte haakpunt zorgen voor buitengewoon veel houvast, zelfs tijdens de zwaarste dril. Dit type haak is ook buitengewoon geschikt om te gebruiken op de wateren waar karpers zachte bekken hebben. Wij adviseren u om dit haakmodel altijd te voorzien van een degelijke zo minuscuul mogelijke Line Aliner om de draaieigenschap te optimaliseren.

  € 4.95


 • Korda Dark Matter Rig Putty
  Korda Dark Matter Rig Putty

    Korda Dark Matter Rig Putty is een kneedbaar lood-tungsten mix met het hoogst mogelijke soortelijk gewicht. Door de toevoeging van een grote hoeveelheid super zwaar wolfraam granulaat, is de Dark Matter uiterst stabiel in elke temperatuur en omstandigheid. Hierdoor is hij makkelijk te vormen en te kneden. De Dark Matter Putty is beschikbaar in Weed Green en Gravel Brown. Beide kleuren kunnen ook worden gemixt, dit resulteert in het ultieme camouflage effect! 25 gram per verpakking!

  € 10.95


Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.