Soul Stormbreaker

Soul Stormbreaker

7908694
Levertijd 2-7 werkdagen, 15% korting
€ 249,95
Incl. BTW

Soul Stormbreaker

 

Een bivvy die de zwaarste stormen met gemak kan doorstaan!

 

Voorzien van 620D, 5000mm dik en stevig doek dat zorgt voor optimale bescherming, is oersterk en wordt niet beïnvloed door warmte of kou. De spanning van het doek blijft optimaal onder alle weersomstandigheden. Het doek is waterdicht en heeft hierdoor geen coating aan die binnenzijde nodig waardoor het tevens minder kwetsbaar is. 


Voorraad van onze winkels:

15% korting op niet voorraadige artikelen vanaf € 25,-
mu.v. Westin, Vercelli, Cinnetic en Tronix Pro

Gezien de afmetingen is de Stormbreaker ideaal voor korte en lange sessies. Voorzien van een 19mm frame (diameter) is deze tent de sterkste in zijn soort! De binnenzijde van het frame is afgerond waardoor het elastiek optimaal beschermd wordt. Door het 5000mm waterdichte PVC grondzeil zal vocht geen kans hebben om vanuit de grond op te “stijgen en blijft het in de tent warm en condensvrij. 

 

De Stormbreaker is voorzien van metalen bivvy peg ringen (niet van kunststof of zwakker aluminium) De ritsen in de deur zijn voorzien van een breekstaaf compartiment, zodat ook in het donker de rits gemakkelijk te vinden is. Verder is deze tent voorzien van ventilatie “ramen” aan de achterzijde die condens tegen gaan, PVC ramen en mosquito gaas die onafhankelijk van elkaar of gecombineerd te gebruiken zijn. De afmetingen van de Stormbreaker tent zijn: h120xb230xd250cm

Nieuw product
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.