Fox Cookware - Large Pan Set

Fox Cookware - Large Pan Set

83CCW002
Levertijd 2-7 werkdagen, 15% korting
€ 92,95
Incl. BTW

De vierdelige Medium Cookset bestaat uit dezelfde 0,9 liter Heat Transfer Kettle en medium sauspan als de driedelige variant, maar is aangevuld met een grotere braadpan en een grote sauspan. De Fox Cookware is een must have voor de Karpervisser die op langere trip gaat.


Voorraad van onze winkels:

15% korting op niet voorraadige artikelen vanaf € 25,-
mu.v. Westin, Vercelli, Cinnetic en Tronix Pro

De wanden van de braad- en sauspan zijn dikker dan gemiddeld en zijn voorzien van een dikke non-stick coating. Zoals we allemaal weten, claimen veel firma’s dat hun pannen een non-stick coating hebben, maar hoe goed is die echt? Wij geloven dat onze non-stick coating de beste is die je zult vinden in de hengelsportzaak. Ideaal voor de karpervisser die een feestmaal wil bereiden aan de waterkant. Zoals bij de driedelige versie zijn de wanden dikker en zijn de pannen voorzien van een hoogwaardige non-stick coating.

Nieuw product
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.