Savage Gear 3D Hard Eel Tail Bait

Savage Gear

84/48538

Direct leverbaar

De Savage Gear revolutie!

Meer details

€ 12.95

incl. BTW

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 49,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Met de lange staart erop zal het lichaam uitdagend heen en weer schommelen terwijl de lange wapperstaart een zeer verleidelijke slangachtige actie vertoont. Als je de staart naar beneden erop schroeft, zal de kop iets naar beneden wijzen waardoor hij tijdens het binnen vissen op dezelfde diepte blijft.

Wanneer je hem omdraait, zal de kop steeds omhoog wijzen en vis je hem vlak onder de oppervlakte, waardoor je prachtige "boeggolven" veroorzaakt. Schroef je de korte staart erop dan verander je hem in een perfecte glider (jerkbait), die een zeer wijde "links-rechts" actie heeft wanneer je korte tikken met de top geeft. Ook hier geldt dat wanneer je de staart naar beneden laat wijzen, hij op dezelfde diepte blijft (ongeveer 0.5 tot 1m). Draai je hem weer naar boven dan ontstaan er een prachtige oppervlakte glider.

De grote versie heeft bovendien een innovatief magneetje aan de buikzijde zodat de voorste dreg perfect op zijn plek blijft wat bijdraagt aan de inhaking. Beide versies hebben een extra oog bovenop zodat je de dreg op de rug kunt bevestigen. Wanneer je over wier over plantenbedden heen vist, ook in zeer ondiep water, zul je op deze manier zelden vast zitten.

  • Lengte: 17 cm

  • Gewicht 40g

  • Type: Zinkend

Size17 cm / 40 gram
ColorMotor Oil
EAN5706301485380
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.