Spro Litlle John Baby DD

Spro Litlle John Baby DD

Op voorraad
€ 8,95
Incl. BTW Ma-vr voor 15u besteld, volgende dag in huis*

In nauwe samenwerking met Bassmaster Elite Series visser John Crews heeft Spro een superieure crankbait ontwikkeld. Het is bekend dat als je met een slappe lijn en de twitch-techniek een Spro BBZ Swimbait 180-graden van richting kan laten veranderen. Maar wist je dat dit ook mogelijk is met de SPRO Little John DD crankbait? In een woord: Geweldig!

Maat
Kleur

Laat de plug op diepte komen, pauzeer waarna je met een slappe lijn en afhankelijk van de rustpositie van de plug met een poppende beweging naar voren laat komen waarna hij een volledige U-bocht maakt. Dit is wat al talloze aanbeten en vangsten heeft opgeleverd! Zeker weten dat dit aanleiding geeft tot nadenken… er is dus meer dan alleen maar werpen en binnendraaien.

Er zijn ontelbare crankbait pluggen en velen daarvan zijn uitgerust met een ratel. De meesten hebben een uitgesproken geluidje dat geproduceerd wordt door kogellagers in het holle lichaam van de plug. John Crews is van mening dat vibratie veel belangrijker is dat een ratel. Door vibratie treedt geen dressuur op; dit appelleert aan hun rovers instincten. Vandaar ook dat de SPRO Fat John muisstil is en de SPRO Little John DD serie voorzien is van een uniek gewicht-transfersystem met een zachte tungsten bal.

Deze pluggen werken bijzonder goed als ze gevist worden aan dunne gevlochten lijnen; hierdoor krijgen ze nog meer actie! Met een lichtere, dunne lijn is het gemakkelijker om verder te werpen, dieper te vissen en het schrikt de vis minder snel af.

Deze serie is er in een grote variatie kleuren om zo snel aan te kunnen passen aan de water- en weersomstandigheden. Natuurlijk zijn deze pluggen uitgerust met vlijmscherpe Gamakatsu-haken. De afgeplatte kanten zorgen voor een unieke vibratie en een zwenkende actie onderwater in tegenstelling tot de rollende actie van typische crankbaits met afgeronde kanten.

87004867-00404-00000-00
7 Items
Nieuw product
8716851281919

SPRO is een hengelsportmerk van eigen bodem dat al ruim 25 jaar de mooiste visspullen ontwikkelt. Met name voor de roofvisser heeft SPRO een mooi aanbod, maar ook in de zee- en witvisserij kom je het merk tegen. Bij Wesdijk Hengelsport vind je steeds het nieuwste assortiment.

Product toegevoegd aan verlanglijst