• Aanbieding!
  • -€ 250,00
Soul Stormbreaker + Wrap
Soul Stormbreaker + Wrap
Soul Stormbreaker + Wrap
Soul Stormbreaker + Wrap
Soul Stormbreaker + Wrap
Soul Stormbreaker + Wrap

Soul Stormbreaker + Wrap

Op voorraad
€ 249,95 € 499,95 -€ 250,00
Incl. BTW Ma-vr voor 15u besteld, volgende dag in huis*

De Soul Stormbreaker is een bivvy die de zwaarste stormen met gemak kan doorstaan! Voorzien van 620D, 5000mm dik en stevig doek dat zorgt voor optimale bescherming, is oersterk en wordt niet beïnvloed door warmte of kou. De spanning van het doek blijft optimaal onder alle weersomstandigheden. Het doek van de Soul Stormbreaker Karpertent is waterdicht en heeft hierdoor geen coating aan die binnenzijde nodig waardoor het tevens minder kwetsbaar is. 

Wordt geleverd in combi deal met de Overwrap!!

Maat

Gezien de afmetingen is de Stormbreaker ideaal voor korte en lange sessies. Voorzien van een 19mm frame (diameter) is deze tent de sterkste in zijn soort! De binnenzijde van het frame is afgerond waardoor het elastiek optimaal beschermd wordt. Door het 5000mm waterdichte PVC grondzeil zal vocht geen kans hebben om vanuit de grond op te “stijgen en blijft het in de tent warm en condensvrij. 

 

De Stormbreaker is voorzien van metalen bivvy peg ringen (niet van kunststof of zwakker aluminium) De ritsen in de deur zijn voorzien van een breekstaaf compartiment, zodat ook in het donker de rits gemakkelijk te vinden is. Verder is deze tent voorzien van ventilatie “ramen” aan de achterzijde die condens tegen gaan, PVC ramen en mosquito gaas die onafhankelijk van elkaar of gecombineerd te gebruiken zijn. De afmetingen van de Stormbreaker tent zijn: h120xb230xd250cm

Wordt geleverd in combi deal met de Overwrap!!

08694
1 Item
Nieuw product
8713218086941

Soul ontwikkelt een productlijn specifiek voor de karpervisserij. Ze hebben de nodige pro-staffers aan boord om mee te denken over materiaal dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de hedendaagse karpervisser.

Product toegevoegd aan verlanglijst