Soul Transformer The Cube

Soul Transformer The Cube

Levertijd 2-7 werkdagen
€ 99,95
Incl. BTW

De Soul Transformer The Cube is, zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een soort box tent welke bovenop de bedchair gemonteerd kan worden. De stretcher tent komt dus niet in aanraking met de ondergrond. Ideaal dus voor het vissen vanaf steigers of op harde ondergronden waarbij er geen mogelijkheid is om pegs te gebruiken. Ook plekken waar zich ondiep water bevindt (moeilijk bereikbaar) behoren tot de mogelijkheden.

De vier meegeleverde pijpen (geschikt voor 22 mm) zijn voorzien van twee stelmogelijkheden zodat de tent op meerdere modellen bedchairs te monteren is. Het elastiek welke aan de onderzijde van het doek zit, sluit moeiteloos aan op nagenoeg iedere bedchair. Voorzien van ventilatierooster, persoonlijke bezittingen pocket en ophanghaak voor bivvy light. Het ontwerp is bedoeld voor korte sessies. Is er kans op een buitje dan blijft men toch lekker droog. Ook voor ongedierte die meestal ‘s nachts een plaggeest zijn, is het een ideale oplossing. Voor langere, regenachtige sessies waarbij er veel wind staat, is deze Cube minder geschikt.

7908728
Nieuw product

Soul ontwikkelt een productlijn specifiek voor de karpervisserij. Ze hebben de nodige pro-staffers aan boord om mee te denken over materiaal dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de hedendaagse karpervisser.

Product toegevoegd aan verlanglijst