Abu Garcia Vendetta UL Spin

Abu Garcia Vendetta UL Spin

Levertijd 2-7 werkdagen
€ 99,95
Incl. BTW

De nieuwste generatie Vendetta(TM) is voorzien van nieuwe IntraCarbon(TM) Technology die een laag multidirectionele carbonvezels creëert, wat een lichte, beschermende barrière op de hengelblank aanbrengt zonder gewicht toe te voegen.Het agressieve ontwerp van de Vendetta(TM) wordt door het uitgebalanceerde gevoel geëvenaard, waardoor een perfecte harmonie tussen hengel en molen wordt gecreëerd. Het resultaat is een grotere gevoeligheid en controle.

* Leverbaar 3e week augustus!

Maat

- 30-tons carbon voor een lichtgewicht, gebalanceerd ontwerp

- Aluminium schroefkap uit één stuk zorgt voor een stevige verbinding

- Handgreep van kurk voor gevoeligheid en duurzaamheid

- Door Abu ontworpen molenhouder voor een groter contact met de blank en verbeterde gevoeligheid

- RVS-geleideogen met inzetstukken van zirkoon

- IntraCarbon(TM) Technology biedt een lichtgewicht barrière voor een verhoogde duurzaamheid zonder gewicht toe te voegen.

861303006
Nieuw product
036282600607

Abu Garcia for Life: Abu Garcia is een niet te missen naam in de hengelsportwereld. Het honderd jaar oude bedrijf uit Zweden begon met horloges en taximeters. Daarmee hadden ze precies het vakmanschap in his om de perfecte vismolen te ontwerpen en bouwen. Heden ten dagse zijn reels als de Abu Garcia Revo, Black Max en Ambassadeur niet meer weg te denken. Naast de bekende reels zijn er ook hengels en kunstaas van Abu Garcia die het bekijken waard zijn!

Product toegevoegd aan verlanglijst