Strategy Quick Change Stiff Link Sleeve Protect Swivel

Strategy Quick Change Stiff Link Sleeve Protect Swivel

Op voorraad
€ 5,95
Incl. BTW Ma-vr voor 15u besteld, volgende dag in huis*

Een speciaal ontworpen wartel in maat 8, passend op de meest gangbare clips. Een Ringed-swivel zorgt voor bewegingsvrijheid en creëert daarmee een extra schakel. Wanneer er gevist wordt met gecoat of andersoortig, stijf onderlijnmateriaal verlies je de bewegingsvrijheid in je rig. Door gebruik te maken van deze Specialist Ringed Quick Change Swivel ben je in staat om snel en vaak van onderlijn te verwisselen. De rig valt door de extra schakel veel beter weg tegen de bodem en ligt altijd mooi plat.

Het innovatieve aan deze swivel is dat we het uiteinde van het haakje waar de onderlijn ingehaakt wordt niet naar boven staat gericht zoals iedere andere producent, maar juist naar onderen. Op deze manier kan je de anti-tangle sleeve eenvoudiger er op- en af schuiven zonder dat deze kapot scheurt.

87008035-00009-00000-00
1 Item
Nieuw product

SPRO is een hengelsportmerk van eigen bodem dat al ruim 25 jaar de mooiste visspullen ontwikkelt. Met name voor de roofvisser heeft SPRO een mooi aanbod, maar ook in de zee- en witvisserij kom je het merk tegen. Bij Wesdijk Hengelsport vind je steeds het nieuwste assortiment.

Product toegevoegd aan verlanglijst