Westin Swim Glidebait

Westin Swim Glidebait

Op voorraad
€ 17,95
Incl. BTW Ma-vr voor 15u besteld, volgende dag in huis*

De Westin Swim Glidebait is uitgegroeid tot een favoriet van veel Scandinavische visgidsen, ze weten namelijk dat zelfs de meest onervaren vissers met gemak met deze plug uit de voeten kunnen. De Westin Swim Glidebait Suspending zal zelfs door de hardste wind de schoonheid van zijn actie niet verliezen. Zodra je hem begint binnen te vissen zal het unieke S-vormige zwempatroon van deze Westin Jerk beginnen met het verleiden van vele verschillende roofvissen.

Maat
Kleur

Eigenschappen

 

  • Verkrijgbaar in 4 maten: 6.5, 10, 12 en 15 centimeter

  • Materiaal: ABS plastic

  • Loodvrij

  • Dreggen: VMC 9649 BN

  • Diepgang: 0.5 - 2 meter

  • Zowel als Jerkbait en Plug binnen te vissen.

 

Gewicht per variant

 6.5 cm

Suspending: 9 gram

 

10 cm

Low floating: 31 gram

Suspending: 32 gram

 

12 cm

Suspending: 53 gram

Sinking: 58 gram

 

15 cm

Suspending: 107 gram

 

Hoe vis je de Swim?

Je kan de Swim als een Jerkbait binnenvissen, dus zelf actie aan het kunstaas geven door middel van tikken.

Als je de Swim in één rechte lijn binnenvist, schiet de Glidebait van links naar recht. Maak een paar spinstops voor de extra attractie!

P036-272-023
1 Items
Nieuw product
5707549441503

Westin is het mooie verhaal van de bescheiden Zweedse gereedschapsmaker Ingvar Westin die ijverig werkte aan een mooi cadeau voor zijn kinderen: een met de hand geschaafde houten vis die door het water zou rollen als echte vissen doen. Hij werkte uren aan het ontwerp, en creëerde meer per ongeluk dan expres een lokaas met een unieke, nieuwe zwembeweging die nu bekend staat als de Westin roll. De kinderen waren misschien blij met het houten kleinood, de lokale vissers nog veel meer: binnen korte tijd raakte Westin Jätte (Zweeds voor 'Reus') bekend in heel Scandinavië en ving men de grootste snoeken. De kleine workshop van Ingvar ontwikkelde tot een bekend merk in de viswereld, met een prachtig aanbod aan kunstaas, hengels en ander vismateriaal.

Product toegevoegd aan verlanglijst