Anyfish Six & Bait

Anyfish

Sixbait

Levertijd 1-7 werkdagen, 15% korting

€ 269.95

incl. BTW

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 49,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Er werd 200gr aan gehangen en full-pendulum mee gegooid onder verschillende omstandigheden (molen/reel) en deze hengels bleken heel veel aan te kunnen MAAR laten ook heel veel toe! Daarmee bedoeld dat je niet per sé moet kunnen pendelen om afstand te halen uit deze Six&Bait.

Ook de klassieke overheadworp komt met deze hengel tot zijn recht. Daarmee is eigenlijk het unieke karakter van de Six&Bait omschreven; een all-round hengel met genoeg body om er kracht-vergende worpen mee uit te voeren maar ook een mooie beetregistratie! Kortom, een zalige stok voor iedere visser!Wat voor veel hengelaars ook als een zeer groot voordeel wordt gezien is het feit dat deze tweedelige hengels (jawel.. eindelijk terug..) voorzien zijn van een verplaatsbare molenhouder!! Waarom? Heel éénvoudig; niet iedereen heeft dezelfde lichaamsbouw dus ook niet iedereen zet z’n molen op dezelfde plaats zoals er door 95% van de producenten van hengels wordt geredeneerd! Zet de molen op de plaats die voor jou ergonomisch het beste lijkt en na een aantal sessies kan je deze dan definitief gaan fixeren. Ook de ‘tijdelijke’ reelhouder kan stevig genoeg worden vastgezet op het moment dat je je molen of reel er in schuift en de draaiknop aanspant.”

Maat426 cm
EAN1000000043068
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.