WesPro, het huismerk van Wesdijk

kwaliteitsproducten voor de vijver

Wespro, het unieke huismerk van Wesdijk

Wesdijk heeft een uniek eigen productlijn onder de naam WesPro, met vijverartikelen van uitstekende kwaliteit en een uitstekende prijs.

Visvoer:
Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Versheid staat hoog in het vaandel bij Wesdijk. U vindt in ons assortiment voer voor o.a. koikarperssteuren en overige vijvervisvoer.  

Waterbehandelingsproducten:
BioProtect (slijmhuidverbeteraar), Gh-Plus (Verhoogd de gezamelijk hardheid) en Kh-plus (Verhoogd de Carbonaathardheid), Vijver Clay (onderhoudsproduct voor kristal helder water)

Bacterië culturen:
Bacteria Gel en Bacteria Treat (filterstarbacteriën), Melkzuurbacteriën (verhoogd de weerstand) en bodemslibverwijderaar (reduceert het slib op de bodem en in het filter)

Filtermaterialen:
WesPro heeft de best geselecteerde keramische en nylon filtermaterialen in klein en grootverpakking. Alle filtermaterialen bieden een zo groot mogelijk oppervlak voor micro organisme en hebben een zeer lange levensduur. Zie het assortiment in onze webshop. 

Techniek:
De WesPro vijverthermostaat - Deze thermostaat is uitgevoerd met een elektronische voeler en regelt de temperatuur met een differentie tot 0.5°.

Preventie:
Wesdijk is zeer gefocust op preventie. Vandaar dat wij diverse producten hebben, die algvorming en infectie ziekten voorkomen, zoals WesPro Fosfaat en Nitraat reduct

Algen:
Met WesPro vijverschoon verdwijnt algen als sneeuw voor de zon en met een maandelijkse preventieve dosering bent u er permanent vanaf. 

Verzuring:
Ook de WesPro Oesterschelpen, ter voorkoming van verzuring van het water, zijn zeer gewild onder de vijverliefhebbers.   

Wilt u meer weten over deze WesPro producten van Wesdijk? Neem gerust contact met ons op.

Uiteraard bent u ook welkom in onze Vijverspeciaalzaak te Barendrecht. 

Adres: Onderlangs 32 (2991EM)  tel: 0180-745040.    

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking