Vijverspeciaalzaak Wesdijk is al ruim 45 jaar actief in de Vijver branche. In al die jaren is er veel kennis opgebouwd over het aanleggen van Koi- en zwemvijvers met de daarbij behorende technieken.

Wesdijk was als één van de eerste op de markt die zich hard maakte voor het (bij) verwarmen van vijvers. Niet zozeer voor de winter, want daar kan je met een goede voorbereiding en isolatie nog wel goed mee weg komen, maar vooral in het voorjaar. Met een elektrische vijververwarming kan je bevriezing van je vijvertechniek voorkomen en in het voorjaar de 'ziekmakende' temperatuurschommelingen goed opvangen.  

Wesdijk is een officiële 5 sterren dealer van Oase. Dat betekend dat zij het volledige Oase programma voeren en uiteraard ook de onderdelen. Dankzij de regelmatige updates over het Oase assortiment koopt u altijd courant en eigentijdse producten met volledige garantie. 

Onze koi afdeling is in 2019 volledig vernieuwd met moderne HDPE bakken, waar we het hele jaar door  Japanse koi- en siervissen aanbieden.

In onze webshop www.wesdijk.nl/vijver bieden we  duizenden vijverartikelen aan. We doen dagelijks ons best om de op voorraad zijnde producten de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen. 

www.wesdijk.nl heeft het Webshop keurmerk, wat garant staat voor veilig winkelen.

Wesdijk.nl levert uw bestelling gratis vanaf € 50,00. Uitgezonderd grote, zware of kwetsbare artikelen. en vandaag besteld 'voor 15.00 u.', dan heeft u uw bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis. 

Vijverspeciaalzaak Wesdijk is gevestigd in Barendrecht, aan het Onderlangs nummer 32. Een bezoek aan Vijverspeciaalzaak Wesdijk is beslist de moeite waard. hartelijk welkom.

Nederlandse service

Op alle producten heeft u 100% Nederlandse service en garantie. Bij problemen kunnen wij daarom enorm snel handelen. Nederlandse klantenservice, garantie en kwaliteit. Wat wilt u nog meer?

Parkeren

U kunt onze speciaalzaak te Barendrecht met de auto bezoeken op Onderlangs 32. Parkeren voor de deur of op de aangrenzende parkeerplaatsbent is mogelijk. Parkeren is gratis, maar wel met parkeerschijf (blauwe zone max 2 uur)

Tussen onze vijverwinkel en de Intertoys kunt u de dijk oplopen, en komt u op het winkelcentrum 'de Middenbaan'.  Hier vandaan loopt u zo de Aquarium- en dierenspeciaalzaak binnen. 

Betaalmethoden in de winkel

In onze vijverspeciaalzaak in Barendrecht kunt u betalen met:

  • Contant
  • PIN
  • Visa
  • Wesdijk Cadeaucheque
  • VVV Cheque

Binnenkijken

Al onze vijverspecialismen

Vijverspeciaalzaak Wesdijk wordt bemand door Rob & Floris Wesdijk, Leen Gouw, Bas Visser en Esmiralda Booi, elk met hun eigen hun specialiteit in de vijverbranche. Een greep:

Wij begroeten u graag in onze vijverspeciaalzaak te Barendrecht!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking