Voorwaarden voor retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van een product kun je het zonder opgave van redenen retour sturen. Het product moet dan wel:

 • verkoopbaar zijn, onbeschadigd en zonder gebruikssporen;

 • compleet zijn.

 • in de originele en onbeschadigde verpakking zitten.

Als een artikel niet meer als nieuw verkoopbaar is, bijvoorbeeld door gebruikssporen of een beschadigde verpakking, brengen we een percentage van 15 tot 50%, afhankelijk van de staat van het product, van het aankoopbedrag in mindering. Via e-mail ontvang je hierover dan bericht, inclusief foto’s van de staat van het artikel.

Hoe werkt retourneren?

Pakket ontvangen met PostNL of DPD? Een product retourneren gaat dan eenvoudig via ons retourportaal. Houd je track & trace nummer en postcode bij de hand: die heb je nodig bij het aanmaken van de retourzending.

Als je geen gebruik wilt of kunt maken van het retourportaal, en het artikel zelf terugstuurt, voeg dan altijd dit retourformulier ingevuld toe aan de zending. Verdere instructies voor zelf retourneren staan vermeld op het retourformulier.

Heb je het product ontvangen door Chatoorang Logistics, stuur ons dan een e-mail. Wij maken voor de vervoerder een ophaalopdracht aan en het wordt bij u opgehaald. In sommige situatie's kan het zijn dat eerst de kosten hiervan moet worden betaald.  

Het is natuurlijk ook mogelijk het artikel te retourneren in onze winkel in Barendrecht.

Kosten

Onze kosten voor het retour sturen van een product via ons retourportaal zijn € 5,95. Deze kosten worden in mindering gebracht met de terugbetaling. Ook de verzendkosten van de "GRATIS' naar u verzonden is bestelling, brengen wij in mindering van het factuurbedrag. Wanneer je het pakket zelf frankeert wordt het volledige factuurbedrag gecrediteerd. Het artikel terugbrengen in onze winkel is uiteraard kosteloos. 

De kosten voor het retourneren van een verkeerd geleverd, of een tijdens de verzending beschadigd product, nemen wij voor onze rekening. 

Terugbetaling

We betalen je uiterlijk binnen 10 werkdagen terug, geteld vanaf vanaf ontvangst van het geretourneerde artikel. Hoe je wordt terugbetaald, verschilt per betaalmiddel:

 • iDEAL - Het bedrag wordt op je bankrekening teruggestort.

 • PayPal - Het bedrag storten we terug op jouw eigen bankrekening. Vermeld deze bij een PayPal-bestelling daarom altijd op het retourformulier.

 • Creditcard - Het bedrag wordt teruggestort op je credit card.

 • Achteraf betalen - De transactie wordt zo mogelijk vooraf gestopt. Als de betaling al is gevorderd, wordt het bedrag op je bankrekening teruggestort.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Wanneer je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, stuur dan een foto van de beschadigde verpakking én het artikel naar naar vijver@wesdijk.nl. Wij kijken dan of het nog de moeite waard is het artikel te retourneren, of dat het te veel beschadigd is en weggegooid moet worden.

Je kunt het product eenvoudig retour sturen met behulp van ons retourportaal. Zodra we de retourmelding hebben ontvangen, versturen we je het vervangend product. De kosten van de retourzending nemen wij voor onze rekening.

Uitzonderingen

Bepaalde producten kunnen niet retour gestuurd worden:

 • Speciaal voor jou op maat gemaakte producten, zoals 3D folie- en vijvers of vijverfolie.

 • Speciaal voor jou bestelde producten, die niet standaard in ons assortiment zitten.

 • Geopende boeken, cd's of dvd's en UVC vervanglampen.

 • Outlet artikelen

Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar vijver@wesdijk.nl.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking