Er zijn mensen op onze wereld die het slechter hebben dan wij en hulp nodig hebben. Hulp in de vorm van voedselvoorziening, medische zorg en onderwijs. Ver weg of dichtbij. Vijverspeciaalzaak Wesdijk is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en steunt onderstaande hulpverleners. We brengen ze graag onder uw aandacht:

Stichting Tear – Tear verbindt mensen in de strijd tegen armoede. Tear steunt projecten van lokale kerken en christelijke organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika en bieden mensen in Nederland mogelijkheden om hierbij betrokken te zijn.


Stichting Dorcas – Dorcas is een internationale hulporganisatie die actief is in Oost-Europa en Afrika. Dorcas werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties. Dorcas geeft via lokale partners vier soorten hulp: Noodhulp, Sociale hulp, Structurele hulp en Financiële adoptie.


Mercy Ships – Mercy Ships is een christelijke organisatie die hospitaalschepen gebruikt om hoop en genezing te brengen naar de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Wereldwijd worden mensen en middelen gemobiliseerd om op een effectieve manier medische hulp en ontwikkelingssamenwerken gestalte te geven.


Youth With A Mission – Slovakia, Bratislava. Ad de Bruin, oud medewerker van Wesdijk heeft samen met zijn vrouw Ingela een YMEO Discipelschap trainingsschool opgezet in Slowakije. Hun missie is om 'jonge' mensen verder te helpen om tot hun bestemming te komen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking