Oase%20vijverfolie%201175x248.jpg

Een mooie vijver begint bij Wesdijk - De specialist voor het aanleggen van een vijver!

Geen enkel element oefent een grotere aantrekkingskracht uit op de mens dan water, in welke vorm dan ook. Water is een bron van ontspanning en inspiratie. Daarom blijft water in de tuin ons altijd boeien. Een zacht ruisende beekloop, kletterend water van een fontein of een mooie vijver met prachtige vissen.

De aanleg van uw vijver begint bij een goede planning, correct advies en juiste materiaalkeuze. De technische mogelijkheden voor de aanleg van uw vijver zijn bij Wesdijk praktisch onbeperkt. Laat u goed voorlichten over de aanleg en techniek en informeren over de mogelijkheden.

Wesdijk is al jaren specialist in het aanleggen van vijvers en filtersystemen. Van graafwerkzaamheden tot het leggen van folie of het realiseren van een HDPE vijver of zwemvijver. Laat de aanleg van uw vijver over aan specialisten en voorkom problemen. Een bijkomend voordeel is dat Wesdijk u de juiste Oase UV-lamppomp- en filter kan adviseren en op de best mogelijke manier kan aansluiten.

Na jarenlange ervaring in de vijverbranche heeft Wesdijk alle kennis paraat om u te voorzien van een schitterende, vooral betrouwbare vijver. Naast de aanleg van uw vijver en het installeren van het filtersysteem, kunt u ook een periodieke onderhoudscontract afsluiten.

U hoeft alleen maar te genieten van uw schitterende vijver.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze site 'Wesdijk vijverprojecten'. Benieuwd wat de investering is voor de aanleg van uw vijver? Wij helpen u graag.

Vraag een offerte aan via het contactformulier of bel: 0180-745040

banner%20HDPE%20bakken.jpg

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking