Airlift vijverfilters

Wespro Airlift vijverfilters functioneren op lucht. Dat wil zeggen, dat de luchtpomp verantwoordelijk is voor het watertransport. Groot voordeel hiervan is dat het water altijd goed van zuurstof wordt voorzien en door het lage wattage van een luchtpomp ook minder energie kost.

Nadeel is dat de Airlift vijverfilter alleen in een gravity, dus onder het maaiveld geplaatst moet worden. Voor bestaande situaties niet altijd mogelijk, maar bij nieuw te bouwen vijvers heel goed te doen. Wesdijk heeft hier al veel ervaring mee en kan u goed adviseren. Het principe van Airlift is al heel oud en altijd zeer effectief gebleken. Het heeft een zwevend bed gedeelte, waar het nitrificatie proces plaatsvindt en een statisch bed gedeelte, wat vuildeeltjes tegenhoudt tot wel 5 micron. De grove vuil, wat via de inlaat binnenkomt wordt tegen gehouden door een geperforeerde roestvrij stalen rooster en kan niet het filter in, maar wordt via de slibaflaat afgevoerd.

Wesdijk heeft een exemplaar draaiend in de showroom en kan u alle in- en outs over dit filter vertellen. U bent van harte welkom in onze Vijverspeciaalzaak te Barendrecht. U kunt voor meer informatie ook bellen: 0180-745040 of mailen naar vijver@wesdijk.nl.

Airlift filters

Wespro Airlift vijverfilter WA15

WesPro
144WA158075
€ 995,00 € 1.395,00
Wespro Airlift vijverfilter WA15. Een uniek combinatie van een statisch bed, bewegend bed en airlift in één! - compact - gemakkelijk - hoog rendement- energiezuinig (ECO) Wespro Airlift vijverfilterDe Wespro Airlift filter is een combinatie van een statisch bed en een bewegend bed, dat in zijn geheel wordt ingegraven naast de vijver of er los naast kan...
Nu beschikbaar
Airlift filters

Wespro Airlift vijverfilter WA35

WesPro
144WA35100110
€ 1.595,00 € 2.095,00
Wespro Airlift vijverfilter WA35. Een uniek combinatie van een statisch bed, bewegend bed en airlift in één! - compact - gemakkelijk - hoog rendement- energiezuinig (ECO) De Wespro Airlift filter is een combinatie van een statisch bed en een bewegend bed, dat in zijn geheel wordt ingegraven naast de vijver of er los naast kan worden geplaatst in een bak...
Nu beschikbaar
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
995 1595
Merken
meer... minder
Opstelling
meer... minder
Plantvijver
meer... minder
Visvijver
meer... minder
Koivijver
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking