Alle producten van het merk Oase

Vijverspeciaalzaak Wesdijk, Oase 5-sterren dealer

Vijveraanleg

Wesdijk kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment

Wesdijk verkoopt het complete oase assortiment. Bij ons vindt u alles van oase onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling

Wesdijk heeft een eigen reparatiedienst en kunt u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen

Bij wesdijk kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging

Wesdijk is een expert op het vlak van visverzorging. Bij ons kunt u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers

Wesdijk is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.V.M. De materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Partner hoveniers

Wesdijk koopt oase producten in het groot in en is daardoor een ideale leverancier voor grootverbruikers zoals hoveniers. 

Easy garden control (egc)

Wesdijk levert alle egc producten uit voorraad en demonstreert u graag de werking van de oase app i.C.M. Met vijverfilter en pomp.

Aqua Cctiv partner

U vindt bij wesdijk de oase aqua activ producten waaronder de bekende biokick bacterieculturen. 

Voor advies bent u van harte welkom bij vijverspeciaalzaak wesdijk te barendrecht.

Stofzuigers

Oase Pondovac Classic vijverstofzuiger

Oase
16850529
€ 179,00
De Oase Pondovac Classic is een multifunctionele stofzuiger voor de kleinere vijver, of voor gebruik bij wateroverlast in huis. Deze vijverstofzuiger heeft een maximale zuigdiepte van 2 meter en wordt compleet met toebehoren geleverd.  Met de verwijdering van het slib op vijverbodem heeft deze stofzuiger dankzij de krachtige 1400 Watt motor geen enkele...
Nu beschikbaar
Fonteinpompen

Oase Aquarius Fountain Set Classic 750

Oase
16843041
€ 35,00
Oase Aquarius Fountain Set Classic 750. Een compacte fonteinpomp met tweede, aparte regelbare uitgang voor aansluiting op een waterval of spuitfiguur. Compleet geleverd met 3 fonteinopzetstukken, waarvan de spuithoogte handmatig af te stellen is. De pomp heeft standvoeten voor een stabiele ondergrond en een telescoopbuisverlenging tot max 29 cm, zodat de...
Nu beschikbaar
Luchtpompen

Oase AquaOxy 500

Oase
16857063
€ 52,90
Oase AquaOxy 500: Luchtpomp met 2 uitgangen, incl. slang en bruisstenen geschikt voor vijvers tot 5 m³. Optimale zuurstofvoorziening voor vijverflora en -fauna. Opstelling in de openlucht mogelijk. Robuuste motor en hoogwaardige. UV-stabiele behuizing. Geluidsarme en energie-efficiënte werking. Flexibel op te stellen. 
Nu beschikbaar
Skimmers

Oase Swimskim 50

Oase
16850170
€ 259,00 € 279,00
Oase Swimskim 50. Voor een helder vijveroppervlak. Door de geïntegreerde pomp is deze skimmer meteen klaar voor gebruik. 1. Sterk omgevingseffect voor een oppervlak van max. 50 m22. Grondel - en beluchterfunctie3. Heel eenvoudig te reinigen
Nu beschikbaar
Stofzuigers

Oase Pondovac 3 vijverstofzuiger

Oase
16837102
€ 289,00
Oase Pondovac 3 - Vijverstofzuiger zonder onderbreking zuigen door twee-kamer-systeem. De tank van deze slibzuiger wordt tegelijkertijd gevuld en leeggemaakt. Het heeft een maximale zuigdiepte van 2,1 meter (krachtige 1600 W motor) De Pondovac 3 is geschikt voor het reiniging van tuinvijvers, zwembaden en zwemvijvers en kan ook als natzuiger ingezet...
Nu beschikbaar
Item 1-24 van 1544 in totaal item(s)

Filteren op

Categorieën
meer... minder
Prijs
0 7900
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Maat
meer... minder
Kleur
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking