Fonteincomponenten

Fonteincomponenten voor met name de grotere Oase fonteinpompen zoals de Oase Aquarius Universal expert, Aquarius Universal Premium en Aquarius Eco Expert.

Pomp accessoires

Oase Multi 3-weg verdeler WD 1/2"

Oase
16837101
€ 12,95
Oase Multi 3-weg verdeler WD 1/2". Voor een optimale samenwerking tussen pomp, slangen en waterafvoer. Tweevoudige verdelerfunctie: met behulp van een bij de levering inbegrepen sluitdop wordt zonodig één van de drie verdeleropeningen afgesloten. Ingang telkens 1"-uitwendige schroefdraad resp. ½"-inwendige schroefdraad.
Nu beschikbaar
Pomp accessoires

Oase Multi 3-weg verdeler WD 3/4"

Oase
16837158
€ 15,95
Oase Multi 3-weg verdeler WD 3/4". Voor een optimale samenwerking tussen pomp, slangen en waterafvoer. Tweevoudige verdelerfunctie: met behulp van een bij de levering inbegrepen sluitdop wordt zonodig één van de drie verdeleropeningen afgesloten. Ingang telkens 1"-uitwendige schroefdraad resp. ½"-inwendige schroefdraad.
Nu beschikbaar
Pomp accessoires

Oase Multi 3-weg verdeler WD 1"

Oase
16837159
€ 21,95
Oase Multi 3-weg verdeler WD 1". Voor een optimale samenwerking tussen pomp, slangen en waterafvoer. Tweevoudige verdelerfunctie: met behulp van een bij de levering inbegrepen sluitdop wordt zonodig één van de drie verdeleropeningen afgesloten. Ingang telkens 1"-uitwendige schroefdraad resp. ½"-inwendige schroefdraad.
Nu beschikbaar
Fonteincomponenten

Oase Spuitkop 1½" Schuimbron 55-15E

Oase
16850987
€ 218,50
De Oase Spuitkop 1½" Schuimbron is een hoogwaardige en zwaar RVS uitgevoerde sproeier met schuimeffect, voor opstelling boven de waterspiegel. De schuimbron creeert een levendige waterpatroon en verrijkt het water met zuurstof. De Oase Spuitkop werkt ook in enigzins vervuild water en is extreem wind stabiel. Uiteraard bepaald de druk van de pomp tot welke...
Levertijd 3-5 werkdagen
Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
Merken
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking