Rotator MP SS Side strip Expand

Rotator MP SS Side strip

Hunter

09/NA722

Nieuw

Roterende straal nevelaar met een bereik van 1.5 tot 9.1 mtr.

Meer details

€ 12.75

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Veilig achteraf betalen - na 14 dagen

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Retourneren of ruilen - binnen 14 dagen

Verzekerd van uw aankoop - Thuiswinkel waarborg

* Alleen voor de Benelux en Duitsland
Uitgezonderd grote, zware en/of kwetsbare artikelen!

Roterende Straal nevelaar met kleur gecodeerde identificatie ring, waarmee zichtbaar wordt of het systeem aanstaat of niet.

Voorzien van een schroef voor het instellen van het bereik en de ring voor het instellen van de hoek. Gebruik de rotator altijd met het meegeleverde filter.

2 jaar garantie.

 

De MP Rotator is een multi-straal rotor met de afmetingen van een nevelaar nozzle! Ze kunnen simpelweg op een van de Hunter nevelaar (spray) sproeiers worden geschroefd waardoor deze verandert in een zeer efficiënte sproeier met lage neerslag.

Nog beter is dat, wanneer u het bereik en de hoek heeft ingesteld, elke MP Rotator een perfect afgestemde neerslag heeft. Wat betekent dit?

U kunt elk type MP Rotator installeren, in elke configuratie of situatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te veel of te weinig water. Verder kunt u meer MP Rotators per zone gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het één van de meest gevraagde producten in de beregeningsgeschiedenis is!

De MP Rotator is ideaal voor nieuwe systemen, met ultieme design flexibiliteit (van 1.2 m strip tot 9.1 m radius), maar ook lagere installatiekosten en een betere systeem efficiency.

De MP Rotator is ook perfect voor het opwaarderen van oudere systemen – een vervanging kan problemen met lage druk en slechte dekking oplossen. Daarbij is het dé oplossing voor glooiende landschappen en vaste grond zoals klei vanwege de lage hoeveelheid neerslag.

 

Om water te besparen, problemen op te lossen, en voor eenvoudigweg betere beregeningsinstallaties kiest u voortaan voor de MP Rotator. We adviseren u om bij deze nevelaar de PRS 40 behuizing aan te schaffen in verband met de preset druk van 2,8 bar. Deze behuizing is speciaal voor de MP Rotator gemaakt.

De MP Rotator kan gewoon met de hand en een schroevendraaier worden ingesteld maar de MPR Tool maakt het instellen nog gemakkelijker!

KleurBruin
Maat1.5-9.1m/bruin
Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.