Vijver doorvoeren & bodemdrains

Vijver Doorvoeren en bodemdrains bij Wesdijk, dé Vijverspecialist. Ruim aanbod van Topmerken. Advies op maat van experts. Vandaag besteld, morgen in Huis!

Doorvoeren & bodemdrains

Oase Tradux

Oase
16857154
€ 39,00
Oase Tradux een ideale wanddoorvoer voor kabels en slangen! Met deze set kunnen wanddoorvoeren voor kabels en slangen worden samengesteld. Kan met ieder vijvermateriaal worden gebruikt (folie, PE, polyester, etc.). Door de stevige schroefverbindingen is de wanddoorvoer zeer eenvoudig te monteren en veilig en exact af te dichten.
Nu beschikbaar
Aansluitmaterialen

RTF folie-doorvoer 25 mm

RTF
09SB170
€ 9,95
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 25 mm.Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Vijverartikelen

RTF folie-doorvoer 32 mm

RTF
09SB171
€ 9,95
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 32 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 40 mm

RTF
09SB150
€ 13,95
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 40 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 50 mm

RTF
09SB151
€ 15,95
RTF folie-doorvoer voor de aansluiting op PVC buis van 50 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 63 mm

RTF
09SB152
€ 21,75
RTF folie-doorvoer voor de aansluiting op PVC buis van 63 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens
Nu beschikbaar
Vijverartikelen

RTF folie-doorvoer 75 mm

RTF
0608081015
€ 27,95
RTF folie-doorvoer voor de aansluiting op PVC buis van 75 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 110 mm

RTF
09SB155
€ 24,95
RTF folie-doorvoer voor de aansluiting op PVC buis van 110 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Aansluitmaterialen

RTF folie-doorvoer 125 mm

RTF
09SB200
€ 54,95
RTF folie-doorvoer voor de aansluiting op PVC buis van 125 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.  Kleur: Grijs
Nu beschikbaar
Aansluitmaterialen

RTF folie-doorvoer 160 mm

RTF
09SB204
€ 139,00
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 160 mm Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.  Kleur: Grijs
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 200 mm

RTF
09SB206
€ 155,00
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 200 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Levertijd 3-5 werkdagen
Vijverartikelen

RTF folie-doorvoer 250 mm

RTF
09SB208
€ 395,00
RTF folie-doorvoer voor aansluiting op PVC buis van 250 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Levertijd 3-5 werkdagen
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer 315 mm

RTF
0608081000
€ 499,00
RTF folie-doorvoer voor ansluiting op buis van 315 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Levertijd 3-5 werkdagen
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer rond 110 mm

RTF
09SB180
€ 29,95
RTF folie-doorvoer voor een ronde vijverbak met een aansluiting voor PVC buis van 110 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer met kap 50 mm

RTF
09SB161
€ 37,75
RTF folie-doorvoer met kap voor aansluiting op PVC buis van 50 mm Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. De kap voorkomt het inzwemmen van vissen. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Aansluitmaterialen

RTF folie-doorvoer met kap 63 mm

RTF
09SB162
€ 42,75
RTF folie-doorvoer met kap voor aansluiting op PVC buis van 63 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. De kap voorkomt het inzwemmen van vissen. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Nu beschikbaar
Doorvoeren & bodemdrains

RTF folie-doorvoer met kap 75 mm

RTF
09SB163
€ 54,75
RTF folie-doorvoer met kap voor aansluiting op PVC buis van 75 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. De kap voorkomt het inzwemmen van vissen. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens
Nu beschikbaar
Vijverartikelen

RTF folie-doorvoer met kap 90 mm

RTF
09SB164
€ 59,95
RTF folie-doorvoer met kap voor aansluiting op PVC buis van 90 mm. Zware uitvoering voor het maken van een doorvoer in vijverfolie of vijverbakken van o.a. polyester e.d.. De kap voorkomt het inzwemmen van vissen. Inclusief RVS schroeven en dubbele lijmmof voor PVC buis. Gebruik voor een goede afdichting Tec-7 kit aan beide kanten van de flens.
Levertijd 3-5 werkdagen
Item 1-24 van 42 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
Merken
meer... minder
Soort
Materiaal
Maat
Verbinding
Gebruik
Kleur
Schroefdraad
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking