PVC & PP terugslagkleppen

Vijver terugslagkleppen en toebehoren bij Wesdijk, dé Vijverspecialist. Ruim aanbod van Topmerken. Advies van experts. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Terugslagkleppen

Terugslagklep met veer 50 mm

Valterra
09AD616
€ 47,50
Terugslagklep met veer 50 mm. Zeer betrouwbare “hangende“ terugslagklep (met veer) met grote vrije doorlaat en het voordeel dat eventuele vervuiling zichtbaar is vanwege het transparante PVC huis. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Voorzien van koppelingen voor PVC buis 50 mm aan beide zijde.
Nu beschikbaar
Terugslagkleppen

Terugslagklep zonder veer 50 mm

Valterra
09AD620
€ 47,50
Terugslagklep zonder veer 50 mm. Zeer betrouwbare “hangende“ terugslagklep ( zonder veer) met grote vrije doorlaat en het voordeel dat eventuele vervuiling zichtbaar is vanwege het transparante PVC huis. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Voorzien van koppelingen voor PVC buis 50 mm aan beide zijde
Nu beschikbaar
Vijverartikelen

Terugslagklep zonder veer 63 mm

Valterra
09AD622
€ 55,00
Terugslagklep zonder veer 63 mm. Zeer betrouwbare “hangende“ terugslagklep (zonder veer) met grote vrije doorlaat en het voordeel dat eventuele vervuiling zichtbaar is vanwege het transparante PVC huis. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Voorzien van koppelingen voor PVC buis 63 mm aan beide zijde.
Nu beschikbaar
Aansluitmaterialen

Terugslagklep met veer 63 mm

Valterra
09AD618
€ 55,00
Terugslagklep met veer 63 mm. Zeer betrouwbare “hangende“ terugslagklep (met veer) met grote vrije doorlaat en het voordeel dat eventuele vervuiling zichtbaar is vanwege het transparante PVC huis. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Voorzien van koppelingen voor PVC buis 63 mm aan beide zijde.
Nu beschikbaar
Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
Merken
meer... minder
Soort
Materiaal
Maat
Verbinding
Gebruik
Kleur
Schroefdraad
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking