Luchtstenen vijver

Door elke luchtsteen kan een bepaalde hoeveelheid lucht stromen. Om de luchtpomp niet te forceren stemt u het soort en aantal luchtstenen af op de capaciteit van uw luchtpomp. Voorbeeld; voor een luchtpomp welke 20 liter lucht geeft per minuut koopt u 5 luchtstenen met een diameter van 5 cm of 2 Hi-Oxy schotels van Ø 13 cm.

Luchtstenen

Airstone Hi-Oxy Disk 10 cm

SIBO
09SC235
€ 12,95
Airstone Hi-Oxy Disk 10 cm. Grote ronde luchtsteen voor een optimale verspreiding van zuurstof.De Airstone Hi-Oxy Disk verspreid de luchtbellen erg breed in de vijver. Op deze manier wordt het water optimaal belucht wat ten goede komt aan de bacteriecultuur, uw vissen en/of planten.Zeker in de zomermaanden is beluchten belangrijk. Hoe hoger de...
Levertijd 4-6 werkdagen
Luchtstenen

Airstone Hi-Oxy Disk 13 cm

SIBO
09SC236
€ 14,39
Airstone Hi-Oxy Disk 13 cm. Grote ronde luchtsteen voor een optimale verspreiding van zuurstof.De Airstone Hi-Oxy Disk verspreid de luchtbellen erg breed in de vijver. Op deze manier wordt het water optimaal belucht wat ten goede komt aan de bacteriecultuur, uw vissen en/of planten.Zeker in de zomermaanden is beluchten belangrijk. Hoe hoger de...
Nu beschikbaar
Luchtstenen

Airstone Hi-Oxy Disk 20 cm

Superfish
0608010105
€ 23,75
Airstone Hi-Oxy Disk 20 cm. Grote ronde luchtsteen voor een optimale verspreiding van zuurstof.De Airstone Hi-Oxy Disk verspreid de luchtbellen erg breed in de vijver. Op deze manier wordt het water optimaal belucht wat ten goede komt aan de bacteriecultuur, uw vissen en/of planten.Zeker in de zomermaanden is beluchten belangrijk. Hoe hoger de...
Nu beschikbaar
Luchtstenen

Luchtgordijn 25 cm 20 l/min

Air-Aqua
15080100
€ 12,50
Luchtgordijn 25 cm. Deze ‘luchtstenen’ hebben een membraam in de lengte en geven zo een gordijn aan lucht. Naast het optisch mooie effect, zorgt deze diffuser ervoor dat de luchtbellen beter verdeelt worden. Luchtbellen ‘klonteren’ minder samen en de opname van de zuurstof is daardoor beter.
Nu beschikbaar
Luchtstenen

Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-16 cm

Hailea
221BQ-16
€ 19,95
Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-16 cm. Geschikt voor max 50 liter lucht per minuut Deze rubberen luchtcilinder van EPDM geeft veel meer zuurstof dan een gewone luchtsteen. Voordeel van een rubberen luchtcilinder t.o.v. een gewone luchtsteen is dat er nauwelijks vervuiling optreedt. Afhankelijk van de luchtpomp kan je nu volstaan met één luchtstaaf.
Nu beschikbaar
Luchtstenen

Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-33 cm

Hailea
221BQ33
€ 39,95
Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-33 cm. Geschikt voor max 95 liter lucht per minuut Deze rubberen luchtcilinder van EPDM geeft veel meer zuurstof dan een gewone luchtsteen. Voordeel van een rubberen luchtcilinder t.o.v. een gewone luchtsteen is dat er nauwelijks vervuiling optreedt.Afhankelijk van de luchtpomp kan je nu volstaan met één luchtstaaf.
Nu beschikbaar
Luchtstenen

Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-24 cm

Hailea
221BQ24
€ 29,95
Rubberen (EPDM) luchtstaaf BQ-24 cm. Geschikt voor max 70 liter lucht per minuut Deze rubberen luchtcilinder van EPDM geeft veel meer zuurstof dan een gewone luchtsteen. Voordeel van een rubberen luchtcilinder t.o.v. een gewone luchtsteen is dat er nauwelijks vervuiling optreedt. Afhankelijk van de luchtpomp kan je nu volstaan met één luchtstaaf.
Nu beschikbaar
Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
0 125
Merken
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking