Reigerverschrikkers

Reiger bescherming. De blauwe reiger en natuurlijk ook de kat vormen een bedreiging voor het visbestand in uw vijver en dient daarom ook geweerd te worden. Wesdijk heeft tal van mogelijkheden om reigers en katten uit de buurt van uw vijver te houden, zoals de Velda Laser quard, de Superfish Bird&Cat, die en waterstal geeft zodra er een reiger of kat in de buurt komt. Een zeer effectieve en duurzame oplossing is de Koltec schrikdraad installatie.

Reiger bescherming

Koltec Minigard XP Tuinpakket

Koltec
129161-82527
€ 169,95
De Koltec XP schrikdraadapparaat is 5 x zwaarder dan de Minigard-ll hobby. Het verdraagt een lichte aangroei van planten. Het apparaat houdt de spanning bij lichte aangroei goed op nivo. Op de plek waar de planten het draad raken, sterven de planten af. Zeer geschikt voor schuttingen met enige aangroei en rondom borders of vijvers.
Nu beschikbaar
Reiger bescherming

Koltec Minigard XXP Vijverset

Koltec
129161-82528
€ 259,95
Met dit pakket kunt u uw vijver feilloos afzetten. De MiniGard XXP is een apparaat dat enige aangroei van vijverplanten kan verdragen, zonder dat u de spanning op uw afzetting verliest. Dit pakket bevat naast een MiniGard XXP, een aansluitset, 200 meter speciaal turbodraad en twee kunststof draadspanners.Los van deze set heeft u nog tuinpalen nodig, met...
Nu beschikbaar
Item 1-24 van 33 in totaal item(s)

Filteren op

Categorieën
Prijs
Merken
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking