Vijverplanten & Toebehoren

Vijverplanten geven een extra sfeer aan de vijver en hebben een reinigende werking op het water. Tevens zijn er planten die schaduw geven aan de vijver (waterlelie’s) en zuurstof, bijv. waterpest. In deze categorie kunt u ons assortiment oever- en moerasplanten, zuurstofplanten, waterlelie’s en drijfplanten bekijken. Deze zijn doorgaans in het vijverseizoen (april-augustus) uit voorraad leverbaar in onze vijverspeciaalzaak te Barendrecht.

Waterlelies

Dupond Design KoiLelie large

Dupond Design
21910410425
€ 149,00
Dupond Design KoiLelie large. Drijvende lelie basket voor koivijvers. Met deze drijvende Koilelie kunt u eindelijk een prachtige waterlelie erop na houden, De koi karpers kunnen niet bij de lelie, waardoor deze niet wordt gegeten of beschadigd. Doordat de KoiLelie drijft kan deze in iedere vijver worden ingezet ongeacht de diepte van uw vijver. De...
Nu beschikbaar
Beplantings toebehoren

Premium Substraat 20 ltr.

Velda Vijvertechniek
10143055
€ 10,75
Ideale bodemsubstraat voor vijvers Let op! Voor dit poduct wordt € 2.50 extra verzendvergoeding per baal berekend. Vanaf 12 zakken zijn de verzendkosten € 29,95. Bij afname van een pallet (40 zakken) bereken we geen verzendkosten. Bel of mail ons hiervoor.
Nu beschikbaar
Beplantings toebehoren

Velda Groeibollen

Velda
10122250
€ 5,50
Velda groeibollen zijn uitermate geschikt voor het plaatselijk bijmesten van waterlelies en moerasplanten. De voedingsstoffen, spoorelementen en mineralen worden direct afgegeven aan de plantenwortels, waardoor een weelderige groei wordt verkregen. Druk de groeibollen in de vijverbodem bij de plantenwortels.
Nu beschikbaar
Item 1-24 van 88 in totaal item(s)

Filteren op

Categorieën
meer... minder
Prijs
0 149
Merken
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking