Vijverplanten & Toebehoren

Vijverplanten geven een extra sfeer aan de vijver en hebben een reinigende werking op het water. Tevens zijn er planten die schaduw geven aan de vijver (waterlelie’s) en zuurstof, bijv. waterpest. In deze categorie kunt u ons assortiment oever- en moerasplanten, zuurstofplanten, waterlelie’s en drijfplanten bekijken. Deze zijn doorgaans in het vijverseizoen (april-augustus) uit voorraad leverbaar in onze vijverspeciaalzaak te Barendrecht.

Beplantings toebehoren

Velda Groeibollen

Velda
10122250
€ 5,50
Velda groeibollen zijn uitermate geschikt voor het plaatselijk bijmesten van waterlelies en moerasplanten. De voedingsstoffen, spoorelementen en mineralen worden direct afgegeven aan de plantenwortels, waardoor een weelderige groei wordt verkregen. Druk de groeibollen in de vijverbodem bij de plantenwortels.
Nu beschikbaar
Beplantings toebehoren

Velda Ferro plus 1000 ml

Velda
10122450
€ 12,95
Ferro Plus - Groeimineraal voor vijverplanten.Om langdurig een weelderige groei van de vijverplanten te verkrijgen zijn naast directe voedingsstoffen zoals nitraten, fosfaten en CO2, ook mineralen nodig. Vooral het sporenelement ijzer is een belangrijk groeibevorderend mineraal. Van nature komt het vrijwel niet in het vijverwater voor. Ferro Plus van...
Nu beschikbaar
Item 1-24 van 94 in totaal item(s)

Filteren op

Categorieën
Prijs
Merken
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking