Hikari Wheat Germ zinkend voer medium 0.5kg

Hikari Wheat Germ zinkend voer medium 0.5kg

Op voorraad
Adviesprijs: € 11,99
€ 9,99
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Hikari Wheat Germ zinkend voer medium 0.5kg. Zinkend voer voor lagere temperaturen. Licht verteerbaar! Hikari Wheat - Germ is een ideaal voer voor vijvervissen, zoals koikarpers wat gedurende de lagere temperaturen in herfst, winter en voorjaar gevoerd kan worden. In deze periode vertraagd de stofwisseling van de vijvervissen, waardoor ze het normale visvoer slechter verteren en zelfs last kunnen krijgen van verstoppingen.

 

Omschrijving

Hikari WheatGerm is een zinkende korrel en is in verschillende korrelgrootte te leveren. Dit wintervoer voor vijvervissen is anders van samenstelling en verrijkt met extra vitamine C. en tarwegluten. Het is aan te bevelen om te beginnen met het voeren van Hikari of WesPro Wheat Germ zodra de watertemperatuur zakt naar 12 à 10ºC. . In de regel stop je met voeren als de temperatuur van het water gezakt is tot ca. 5ºC. , maar als ze in die periode om voer vragen, mag er gerust enkele keren per week heel weinig voeren als de vis erom vraagt.

 

Voerwijzer:

  • Zinkende korrel

  • Korrelgrootte Mini: 3-4 mm

Gebruiksaanwijzing: Voer 1 x daags zoveel als de vissen binnen 5 minuten opeten, nooit overvoeren, verwijder overtollig voer. Koel en droog bewaren.

Samenstelling: Granen, Vis- en bijproducten, Plantaardige bijproducten, Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Mineralen, Schaal- en Schelpdieren, Gist.

Analyse: Ruw eiwit 33%, Ruw vet 6%, Ruwe celstof 3.3%, Ruwe as 11.6%, Fosfor 0.8%

Toegevoegd: Vitamine A (Retinol) 10000 IU/kg; Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1500 IU/kg; Vitamine E (a-tocopheryl acetate) 2500 mg/kg; Vitamine C stabiel (Ascorbic acid, fosforylated) 260mg/kg; Calcium 4mg/kg; Zinc 81 mg/kg; IJzer sulfaat 160 mg/kg . Met EEG toegestane kleurstoffen.

 Kenmerken

Vissoort
Koi
Korrelgrootte
Medium
Korrel eigenschap
Zinkend
Verpakking
Klein
Toepassing
Onderhoud
Lente
Ja
Herfst
Ja
Winter
Ja
0603020221
16 Items
Nieuw product

Alternatieven

Hikari Wheat Germ zk med. 5kg

Hikari Wheat Germ sinking medium 4mm - 5kg. Zinkend voer voor lagere temperaturen. Licht verteerbaar! Hikari Wheat - Germ is een ideaal voer voor ...

€ 67,99

Handig om mee te bestellen

Pondlink Auto Fish Feeder

De Pondlink visvoederautomaat is geschikt voor middelgrote en grote vijvers. Kan worden geprogrammeerd om voer met tussenpozen, gedurende de gehel...

€ 179,00
Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml

Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml. Verhoogt de weerstand van vijvervissen   WesPro Melkzuur Bacteriën is een probiotica die bestaat uit geselecte...

€ 14,95

Video

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking