Saki Hikari Growth medium 2kg

Saki Hikari Growth medium 2kg

Op voorraad
Adviesprijs: € 49,99
€ 44,99
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Professioneel voer voor dagelijks gebruik, stimuleert groei en verbeterd de immuniteit! Saki-Hikari - het meest revolutionaire Koi- voer is speciaal ontwikkeld door professionele kwekers van Nishikigoi.

Omschrijving

Deze kwekers hebben te kampen gehad met bepaalde problemen: Zoals een slechte waterkwaliteit door een ophoping van organisch afval en slechte filtratie, het snel verspreiden van ziektes, ongebalanceerde groei en vetophopingen. Deze problemen werden vooral door de voeding veroorzaakt.
Saki-Hikari rekent af met deze problemen. Dit in Japan door professionele Koi-kwekers alom geprezen voer is nu ook verkrijgbaar voor de serieuze Koi- hobbyist.


Het geheim van Saki-Hikari is Hikari Germ. Deze levende bacteriën (lactobacillus) worden toegevoegd aan Saki-Hikari en zorgen voor een optimale darmwerking. Het resultaat is een uitzonderlijk goede spijsvertering, een snelle en constante groei, minder watervervuiling en vuilophoping, plus een gezondere Koi.

 

De Hikari Germ bacteriën worden ook wel Probiotics genoemd. De gunstige werking van deze bacteriën is niet alleen bekend bij kwekers, ook in producten voor menselijke consumptie zoals yoghurt en Yakult wordt gebruik gemaakt van deze bacteriën.

 

Hikari Growth, krachtvoer voor champion Koi. Speciaal voor het kweken van Jumbo Koi werd Saki-Hikari Growth ontwikkelt. Het doel was een voer te ontwikkelen dat Koi sneller, beter en groter zou laten groeien dan ooit te voren, zonder dat de waterkwaliteit en de algehele gezondheid van de Koi achteruit zou gaan. Bij een normaal groeibevorderend voer (bv. silk worm) loopt men het risico dat er vetophopingen ontstaan en meestal vervuilt het water sterk. Saki-Hikari Growth met probiotics bevat alle noodzakelijk vitamines, mineralen en enzymen. De juiste verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten zorgt voor een snelle uitgebalanceerde groei en vorm.

Kenmerken

Vissoort
Koi
Korrelgrootte
Medium
Korrel eigenschap
Drijvend
Verpakking
Middel
Toepassing
Groei
Lente
Ja
Zomer
Ja
0603021125
1 Item
Nieuw product

Handig om mee te bestellen

Pondlink Auto Fish Feeder

De Pondlink visvoederautomaat is geschikt voor middelgrote en grote vijvers. Kan worden geprogrammeerd om voer met tussenpozen, gedurende de gehel...

€ 179,00
Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml

Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml. Verhoogt de weerstand van vijvervissen   WesPro Melkzuur Bacteriën is een probiotica die bestaat uit geselecte...

€ 14,95
Saki Hikari R Multi-Season M 2kg

Saki-Hikari R Multi Season is verrijkt met het R-extract. Dit zijn nuttige bacteriën uit verschillende gefermenteerde gistsoorten. Deze bacteriën ...

€ 67,99
Saki Hikari R Balance medium 2kg

Saki-Hikari R Balance medium is verrijkt met het R-extract. Dit zijn nuttige bacteriën uit verschillende gefermenteerde gistsoorten. Deze bacterië...

€ 39,99

Video

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking