Saki Hikari Multi-Season large 5kg

Saki Hikari Multi-Season large 5kg

Op voorraad
Adviesprijs: € 119,99
€ 107,99
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Professioneel dagelijks voer voor lagere watertemperaturen. Kleur- en groei bevorderend!

 

Het geheim van Saki-Hikari is Hikari Germ. Deze levende bacteriën (lactobacillus) worden toegevoegd aan Saki-Hikari en zorgen voor een optimale darmwerking. Het resultaat is een uitzonderlijk goede spijsvertering, een snelle en constante groei, minder watervervuiling en vuilophoping, plus een gezondere Koi.

Omschrijving

Saki-Hikari het meest revolutionaire Koi- voer is speciaal ontwikkeld voor professionele kwekers van Nishikigoi.

 

Tijdens het kweken van Koi ontstaan altijd bepaalde problemen: Zoals een slechte waterkwaliteit door een ophoping van organisch afval en slechte filtratie, het snel verspreiden van ziektes, ongebalanceerde groei en vetophopingen. Deze problemen worden vooral door de voeding veroorzaakt. Saki-Hikari rekent af met deze problemen. Dit in Japan door professionele Koi-kwekers alom geprezen voer is nu ook verkrijgbaar voor de serieuze Koi- hobbyist.

 

Het geheim van Saki-Hikari is Hikari Germ. Deze levende bacteriën (lactobacillus) worden toegevoegd aan Saki-Hikari en zorgen voor een optimale darmwerking. Het resultaat is een uitzonderlijk goede spijsvertering, een snelle en constante groei, minder watervervuiling en vuilophoping, plus een gezondere Koi.


De Hikari Germ bacteriën worden ook wel Probiotics genoemd. De gunstige werking van deze bacteriën is niet alleen bekend bij kwekers, ook in producten voor menselijke consumptie zoals yoghurt en Yakult wordt gebruik gemaakt van deze bacteriën.

 

Hoe werkt Hikari Germ?

De Hikari Germ werkt in 4 fases. Allereerst zorgt het voor een snellere voedselafbraak in het spijsverteringskanaal. Het zorgt vervolgens voor een optimale vertering en voedselopname in de darmen. Omdat Hikari Germ zich nestelen in de ingewanden worden ziekteverwekkende bacteriën bestreden, stress wordt voorkomen en het immuunsysteem wordt versterkt. Tenslotte zorgt Hikari Germ ervoor dat de hoeveelheid uitwerpselen vermindert en poederachtig wordt. Hierdoor worden de uitwerpselen beter gefilterd, er blijft minder slib en vuil achter waardoor de waterkwaliteit verbeterd.


Saki Hikari is verkrijgbaar in verschillende soorten:

 

-Balance met probiotics is een basisvoer met een uitgebalanceerde hoeveelheid dierlijke en plantaardige eiwitten, mineralen en vitamines van hoge kwaliteit. Het zorgt voor uitstekende lichaamproporties en een juiste spierontwikkeling. Saki-Hikari Balance zorgt dat de vissen snel groeien en zich uitstekend ontwikkelen. Balance is speciaal voor volwassen Koi, waar kleurbevordering niet noodzakelijk is.


-Color, het krachtigste kleurvoer voor Koi dat er bestaat. Saki-Hikari bevat de beste kwaliteit spirulina met een hoge concentratie Zeaxanthin. Spiriluna, een spiraalvormige alg, rijk aan vitamine B12, caroteen en mineralen wordt algemeen beschouwd als meest effectieve natuurlijke kleurverbeteraar voor de rode gedeeltes (Hiban) van Nishikigoi. Zeaxanthin is een soort caroteen welke door stofwisseling van de Koi omgezet wordt van groen naar levendig rood (Hi). Saki- Hikari Color met probiotics zorgt dat de rode kleur intens en lange tijd aanwezig blijft zonder dat de witte kleur (Shiroji) aangetast wordt.


-Growth, krachtvoer voor champion Koi. Speciaal voor het kweken van Jumbo Koi werd Saki-Hikari Growth ontwikkelt. Het doel was een voer te ontwikkelen dat Koi sneller, beter en groter zou laten groeien dan ooit te voren, zonder dat de waterkwaliteit en de algehele gezondheid van de Koi achteruit zou gaan. Bij een normaal groeibevorderend voer (bv. silk worm) loopt men het risico dat er vetophopingen ontstaan en meestal vervuilt het water sterk. Saki-Hikari Growth met probiotics bevat alle noodzakelijk vitamines, mineralen en enzymen. De juiste verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten zorgt voor een snelle uitgebalanceerde groei en vorm.


-Multi Season,het beste voer bij lage temperaturen De combinatie van gemakkelijk verteerbare ingrediënten, waaronder wheat- germ met probiotic bacteriën zorgt dat Saki-Hikari Multi Season uitstekend verteerbaar is bij de laagste temperaturen. Zelfs bij de lagere spijsvertering en verminderde eetlust wordt gewichtverlies voorkomen en blijft de groei constant. Bovendien bezit het voer veel voedingsstoffen en caroteen zodat de kleur bevordert wordt. Dit in tegenstelling tot ander wintervoer dat alleen gericht is op het op peil houden van de gezondheid en de kleur verwaarloosd.


Kenmerken

Vissoort
Koi
Korrelgrootte
Large
Korrel eigenschap
Drijvend
Verpakking
Groot
Toepassing
Onderhoud/Groei/Kleur
Lente
Ja
Zomer
Ja
Herfst
Ja
Winter
Ja
All Season
Ja
0603021190
5 Items
Nieuw product

Handig om mee te bestellen

Pondlink Auto Fish Feeder

De Pondlink visvoederautomaat is geschikt voor middelgrote en grote vijvers. Kan worden geprogrammeerd om voer met tussenpozen, gedurende de gehel...

€ 179,00
Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml

Wespro Melkzuur Bacterien 1000ml. Verhoogt de weerstand van vijvervissen   WesPro Melkzuur Bacteriën is een probiotica die bestaat uit geselecte...

€ 14,95
Saki Hikari R Multi-Season M 2kg

Saki-Hikari R Multi Season is verrijkt met het R-extract. Dit zijn nuttige bacteriën uit verschillende gefermenteerde gistsoorten. Deze bacteriën ...

€ 67,99
Saki Hikari R Balance medium 2kg

Saki-Hikari R Balance medium is verrijkt met het R-extract. Dit zijn nuttige bacteriën uit verschillende gefermenteerde gistsoorten. Deze bacterië...

€ 39,99

Video

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking