Koi Cafe vijvervoerautomaat

Koi Cafe vijvervoerautomaat

Koi Cafe
Levertijd 3-5 werkdagen
€ 435,00
Incl. BTW
Incl. timer + oplaadbare baterij
Maat

Omschrijving

De Koi Cafe voerautomaat voor siervissen biedt het gemak van regelmatig voeren tot 8 keer per dag. Het innovatieve ontwerp voorkomt dat er vocht bij het voer kan komen. Voorzien van zichtglas om de hoeveelheid voer (max. 2 kg.) te kunnen zien. Wordt inclusief digitale timer en oplaadbare batterij geleverd (zonnepaneel als extra optie verkrijgbaar) . Timer kan ingesteld worden van 2 tot 60 seconden. Leverbaar in 3 kleuren. Het huis is van gegalvaniseerd staal. Wordt geleverd zonder oplaader.


De Koi Cafe biedt een aantal grote voordelen:


- Bespaart tot 50% van de voerkosten vanwege het feit dat vaak meer dan de helft van het voer onverteerd in het filter terecht komt.


- Vissen groeien beter en zijn gezonder wanneer het voedsel meedere keren per dag in kleinere hoeveelheden wordt aangeboden.


- Filter wordt minder zwaar belast en krijgt minder pieken te voorduren.

Kenmerken

SK600
0 Item
Nieuw product
1000000060010

Handig om mee te bestellen

Koi Cafe Zonnepaneel

Los zonnepaneel voor Koi Café

€ 129,00
Koi Cafe oplaadbare batterij 6 volt

Onderhoudsvrije loodaccu 6 V/3,2 Ah

€ 27,50
Wespro Koifood Staple 6mm 2,5kg

Wespro Koifood Staple 6mm 2,5kg: Een luxueuze mix van drie (kleur, groei en basis) topvoeders voor koi. Het kan dagelijks gevoerd worden bij water...

€ 29,95
Wespro Koifood Premium 5mm 2,5kg

Wespro Koifood Premium 5mm 2,5kg is het professionele topvoer voor Koi. Het bevat hoogwaardige eiwitten, probiotica's en spirulina en draa...

€ 52,50
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking