Bactoplus Filterstart Gel 2,5 liter

Bactoplus Filterstart Gel 2,5 liter

Bactoplus
Op voorraad
Adviesprijs: € 57,99
€ 52,99
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Bactoplus Gel is een samenstelling van levende bacteriën die speciaal ontwikkeld is voor:

Het onderhoud van het filter met een nitrificerende werking die ervoor zorgt dat alle schadelijke stoffen omgezet worden in onschadelijke stoffen. Bactoplus Gel is ontwikkeld speciaal voor filtersystemen. De gel zorgt voor een goede aanhechting zodat de bacteriën zich beter kunnen hechten op filtermateriaal.


Bactoplus Gel bacteriën zitten in een speciale bewaar/voedingsvloeistof zodat deze voor langere tijd houdbaar is.

Omschrijving

Bactoplus Gel Bacteriën verkorten de opstarttijd van een filtersysteem. Wat normaal ± 6/8 weken duurt, verkort u nu 3 tot 4 weken bij een opgaande temperatuur.


Bactoplus Gel bacteriën werken al vanaf 6°C. Hierdoor kan uw filter al vroeg in het voorjaar opgestart worden. Dit houdt in dat de vissen ook eerder gevoerd kunnen worden. Dit is nodig omdat de bacteriën ook voeding nodig hebben en dit komt uit de uitwerpselen van de vis.

 

Als u voert doet u dit met regelmaat en constant. Hierdoor heeft u een optimale werking van het filter.

Bactoplus Gel wordt gebruikt bij de opstart/onderhoud van een nieuw filter. Hierna raden wij u aan Bactoplus Gel eenmalig in het voorjaar toe te dienen (1 liter op 20.000 liter vijverwater) Het filter één dag uit zetten en zorgen voor goede beluchting. Ook dient u uw UV-lamp en/of ozonapparaat 24 uur uit te zetten. Na de opstart kunt u wekelijks Bactoplus of Bactoplus Gel toedienen als onderhoud van uw filter. (20ml per 1000 liter vijverwater).

 

Bij grote vervuiling in het filtersysteem is het aan te bevelen om Bactoplus BSO te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het slib opgeruimd wordt.

 

Bij veel temperatuur schommelingen is het aan te raden om Bactoplus Activator Gel toe te voegen. Dit is een voeding die ervoor zorgt dat sluimerende bacteriën eerder actief worden.

Bactoplus Gel Bacteriën scheiden in de fles een specifieke geur af. Dit is voor de werking van de bacteriën niet van invloed.

Bactoplus Gel bacteriën zijn 100% natuurlijk, zijn pathogeen vrij en bevatten geen chemische stoffen.

Buiten bereik van kinderen houden.

Voordelen:

  • Betere hechting aan filtermateriaal, minder stress, snellere werking biologisch systeem, helder water, meer weerstand

  • Afscheiding van enzymen die er voor zorgen dat de vissen minder kans hebben op wondjes of deze eerder genezen

  • Beter leefmilieu


Kenmerken

0605050120
1 Item
Nieuw product

Alternatieven

WesPro Bacteria-Gel 2500 ml

WesPro Bacteria-Gel 2500 ml: Bevat levende bacterien voor het opstarten en onderhouden van alle soorten vijverfilters. Deze bacterien verwijderen ...

€ 49,95
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking