Malamix17 2.5 ltr. Conditie preparaat voor Koi's (goed voor 25 cub)

Malamix17 2.5 ltr. Conditie preparaat voor Koi's (goed voor 25 cub)

Malamix
Op voorraad
€ 45,00
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Malamix17 Yerrican à 2.5 ltr. Conditie preparaat voor Koi's. Goed voor 25 cub. Versterkt het immuniteitsysteem. Biologische vitaminen- en kruiden- en plantenmix. Voor de optimale gezondheid van koikarpers.

Omschrijving

Maarten lammens komt het bijna dagelijks tegen in zijn praktijk en ook bij ons als men in de winkel komt met een zieke vis, dat ze een slechte slijmlaag hebben, of heel weinig slijm, of te dikke slijm. Indien de slijmlaag te weinig afweerstoffen bevat, is de kans groot dat de vis ziek wordt.
In elke vijver zijn er altijd ziekteverwekkers aanwezig, die bij de zwakkere vissen toeslaan.
Een gezonde sterke slijmlaag vormt de basis van een gezonde vis. Daarom is het belangrijk om uw vissen regelmatig te voorzien van MalaMix17 wat veel afweerversterkers bevat.
Deze afweerversterkers worden deels opgenomen in de slijmhuid en deels opgefilterd door de kieuwen en vormen zo stuk voor stuk bouwstenen voor een goede slijmlaag en het ziekteafweer systeem activeert.
Bovendien bevat MALAMIX17 nog nutriënten/enzymen die de filterbacteriën en probiotica een boost geven. Dit verbetert de waterkwaliteit en ondersteunt het immuunsysteem.

 

1 liter = voor 10.000 liter vijverwater


ingredienten:

AC- Spirulina/Chlorella - Aloë Vera - Propolis - Cursuma - Gember - Astaxanthin - Inuline - Ginko Biloba - Eucalyptus - Ginseng - Vit. A-C-D-E - Nutrienten voor nitrificerende bacteriën & Probiotica.

Kenmerken

190780027
3 Items
Nieuw product

Alternatieven

Wespro Melkzuur Bacterien 2500ml

Wespro Melkzuur Bacterien 2500ml Verhoogt de weerstand van vijvervissen. WesPro Melkzuur Bacteriën is een probiotica die bestaat uit geselecteerd...

€ 29,95
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking