Colombo Morenicol Lernex Pro Expand

Colombo Morenicol Lernex Pro

Colombo

06/05020357

Nieuw

werkzaam tegen resistente huid- en kieuwwormen

Meer details

€ 42.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Veilig achteraf betalen - na 14 dagen

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Retourneren of ruilen - binnen 14 dagen

Verzekerd van uw aankoop - Thuiswinkel waarborg

* Alleen voor de Benelux en Duitsland
Uitgezonderd grote, zware en/of kwetsbare artikelen!

Lernex-Pro is een geoptimaliseerde versie van Morenicol Lernex, ontwikkeld voor de behandeling van resistente wormen bij siervissen. Lernex-Pro is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis en bevat hoog kwalitatieve antiwormmiddelen, zoals Nitroscanaat en Flubendazole waartegen nog geen resistentie is opgebouwd. Lernex-Pro is dan ook effectief in de behandeling van resistente huidwormen (Gyrodactylus) en kieuwwormen (Dactylogyrus). De aanwezigheid van deze parastieten kan alleen onder een microscoop vastgesteld worden. Symptomen van een besmetting met deze parasieten zijn o.a. lusteloosheid, schuren, en een verminderde eetlust.

 

Dosering: 1 ml per 20 liter vijverwater oftewel 50 ml per 1000 litervijverwater. Een maatbeker is in de verpakking bijgesloten. Zorg voor een goede beluchting. Voor een optimale werking van medicijnen en een snelle genezing van zieke vissen is een goede waterkwaliteit essentieel. Test daarom altijd voor en na de behandeling de waterkwalitiet en corrigeer waar nodig.


Maat1000 ml / 20m³
Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.