Colombo Morenicol Medic Box Expand

Colombo Morenicol Medic Box

Colombo

06/05020485

Nieuw

een complete set voor de behandeling van wonden

Meer details

€ 23.75

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Veilig achteraf betalen - na 14 dagen

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Retourneren of ruilen - binnen 14 dagen

Verzekerd van uw aankoop - Thuiswinkel waarborg

* Uitgezonderd grote, zware en/of kwetsbare artikelen!

De Colombo MedicBox is een complete set voor de behandeling van wonden en zweren bij vijvervissen. Een goede behandeling van wonden bij vijvervissen is zeer belangrijk voor een snel en volledig herstel. Wordt een wond niet goed behandeld, dan is de kans zeer groot dat de wond ontstoken raakt, waardoor een verdere behandeling mt antibiotica nodig is.

De Colombo MedicBox bestaat uit een druppelflacon met verdovingsvloeistof, waterstofperoxide voor wonddesinfectie, Colombo wondzalf, wattenstaafjes en handschoenen.

 

Korte gebruiksindicatie: Los de verdovingsvloeistof op in een bak met vijverwater en plaats daarna de vis erin. Zodra de vis volledig verdoofd is, deze uit het water halen en op een natte doek plaatsen. De wond grondig reinigen met de waterstofperoxide en verzorgen met de wondzalf. Vervolgens kan de vis teruggeplaatst worden in de vijver. Blijf bij de vis tot deze volledig is bijgekomen.


Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.