Profi Heater RVS 1 kW - Vijververwarming
Profi Heater RVS 1 kW - Vijververwarming
Profi Heater RVS 1 kW - Vijververwarming
Profi Heater RVS 1 kW - Vijververwarming

Profi Heater RVS 1 kW - Vijververwarming

Xclear
09SC517
Op voorraad
€ 139,00
Incl. BTW Voor 15u besteld, morgen in huis*

Electrische vijververwarming met thermostaat. De Profiheater RVS is speciaal vervaardigd voor het (bij)verwarmen van vijverwater.

Het is een populair verwarmingselement met thermostaat en doorstroombeveiliging. Eenvoudig te monteren tussen het filtersysteem en pomp en simpel te bedienen.

Het heeft een roestvrijstalen behuizing en wordt geleverd met universele aansluitstukken ( Aansluitingen: 1½" binnendraad. RVS binnenwerk. Bijgeleverd: 2 slangtules 25/32/40mm en 2 puntstukken 1½" x 40mm.)

Omschrijving

 

Formule:

Om 1 m³ water in 1 uur met 1°C te laten stijgen zijn ca. 1.000 kcal nodig.

Deze formule is een indicatie omdat de temperatuur ook afhankelijk is van het oppervlakte (kou van buitenaf) en eventuele isolatie.

 

Alle Profiheater RVS zijn voorzien van een regelbare thermostaat welke in te stellen is van 0 tot 40°C. Zowel het verwarmingselement met de temperatuurvoeler als ook het binnenwerk van de behuizing is van een hoogwaardig roestvast staal.

De Profi-Heaters kunnen d.m.v. vijverslang of pvc buis aangesloten worden. Hiertoe wordt zowel een set slangaansluitstukken als een set puntstukken met het apparaat meegeleverd.installeer de Profi-Heater altijd horizontaal met de in-en uitlaat aan de bovenzijde.

 

Lengte 55cm

Doorsnee buis 8cm

Doorsneebreedte incl. koppeling 16cm.

 

Welke Profiheater voor uw vijver?

1 Kw Max 5.000 liter vijverinhoud (860 kcal/h) max. flow 10.000 ltr.

2 Kw Max 10.000 liter vijverinhoud (1720 kcal/h) max. flow 15.000 ltr.

3 Kw Max 15.000 liter vijverinhoud (2580 kcal/h) max. flow 20.000 ltr.

 

Bij grotere doorstroming heater in bypass plaatsen. Vraag advies in de winkel.

 

Gebruik in de winter:

Om stroomkosten te besparen adviseert Wesdijk uw vijver af te dekken met isolatieplaten, zodra de nachten kouder worden dan 5ºC. Stel uw heather dus in op 5ºC in, zodat deze aanslaat als het kouder wordt dan 5ºC. Zo kan het ingesteld blijven totdat de temperatuur in het voorjaar gat stijgen.

 

Gebruik in het voorjaar:

Zodra de temperatuur één of meerdere graden stijgt, stelt u elke keer de thermostaat bij tot de tot dan toe bereikte temperatuur. Is de temperatuur al dan niet met behulp van de heater tot 10ºC. gestegen, stelt dan de thermostaat van uw heater bij tot 15ºC.

Zo voorkomt u temperatuurschommelingen, wat ziekte opwekt en wordt het immuniteit systeem van uw visbestand geactiveerd.

Kenmerken

4 Items
Nieuw product

Alternatieven

Profi Heater RVS 2 kW - Vijververwarming

Electrische vijververwarming met thermostaat. De Profiheater RVS is speciaal vervaardigd voor het (bij)verwarmen van vijverwater. Het is een popu...

€ 149,00
Profi Heater RVS 3 kW - Vijververwarming

Electrische vijververwarming met thermostaat. De Profiheater RVS is speciaal vervaardigd voor het (bij)verwarmen van vijverwater. Het is een popu...

€ 159,00
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking