Wespro Warmtepomp WESPRO17.0H3P Expand

Wespro Warmtepomp WESPRO17.0H3P

WesPro

200/WESPRO17.0H3P

Nieuw

Levertijd 4-6 werkdagen

€ 3,395.00

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Veilig achteraf betalen - na 14 dagen

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Retourneren of ruilen - binnen 14 dagen

Verzekerd van uw aankoop - Thuiswinkel waarborg

* Uitgezonderd grote, zware en/of kwetsbare artikelen!

WesPro warmtepomp. De meest voordelige en efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw zwembad, koi- of zwemvijver. Gemaakt onder het label van WesPro, met een landelijk dekkend service netwerk van de fabrikant.

 

Hoog rendement (COP max. 5,6)

Sika flow-schakelaar

Zeer laag geluidsniveau

Titanium warmtewisselaar

Geavanceerde regeling met speciale print

Eenvoudige bediening

Kleuren LED display

Timerfunctie

Werking bij lage buitentemperaturen (tot wel -10 graden Celsius)

Zwarte ABS kunststof behuizing

Gold-fin coating op de condensor

Voor grotere vermogens parallel te schakelen tot wel 52,0 kW!

Optioneel: Wifi controler - bediening via smartphone of tablet.

 


WesPro warmtepompen.

 

Ook zonder dat de zon schijnt zit de lucht vol energie. Dankzij de warmtepomp gebruikt u deze energie en beschikt u niet alleen over comfort in uw zwemvijver, maar bespaart u tevens aanzienlijk op de energiekosten.

 

Hoe werkt een warmtepomp?

De werking van een warmtepomp is deels gebaseerd op het natuurlijk principe, dat indien men een gas comprimeert tot een hogere druk, de temperatuur stijgt.

In een warmtepomp wordt het gas in een gesloten systeem gecomprimeerd door een compressor. Het gecomprimeerde gas, van ca. 60 graden, wordt door een titanium warmtewisselaar gestuurd waardoor aan de secundaire zijden het water van de zwemvijver stroomt. Nadat het gas zijn warmte heeft afgegeven aan het zwemvijverwater, wordt de druk van het gas verlaagd door middel van expansie.

Na het verlagen van de druk is de temperatuur van het gas laag en kan er weer nieuwe 'duurzame' energie uit de buitenlucht worden toegevoegd door middel van de verdamper. De warmtepomp haalt op deze manier warmte uit de lucht.

 

Uitzonderlijk laag verbruik (COP's tot 5.6!)

80% van de energie wordt geleverd door de buitenlucht. 20% electrische energie is nodig voor aandrijving van de warmtepomp. In het reeds beschreven werkingsprincipe bereikt de warmtepomp een rendament van ca. 5.6.

Dit rendament wordt bepaald door een nuttige energieafgifte van de wamtepomp te delen door de energie welke de compressor gebruikt. Dit betekent dat men dus slechts 20% van de wamte moet aankopen (in de vorm van electriciteit) en dat men 80% gratis krijgt uit de natuur.

 

 

Met andere woorden: voor elke euro electriciteit die u in de warmtepomp stopt krijgt u 4 euro warmte terug. U bent dus maar voor 20% afhankelijk van de energieleverancier. De hoeveelheid energie die u moet kopen om

100% warmte te procucerenis in vergelijking met andere systemen:

- normale gasketel: 109%

- condenserende gasketel; 93%

- electrische verwarmin: 100%

- warmtepomp: 20%

TypeWESPRO17.0H3P
Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.